Behandeling van onvruchtbaarheid in Oekraïne

Behandeling van onvruchtbaarheid in Oekraïne

 

Waarom je laten behandelen in Oekraïne?

IVF en IC SI in Oekraïne

Eiceldonatie in Oekraïne

Embryo- en spermadonatie in Oekraïne

Draagmoederschap in Oekraïne

 

 

Waarom je laten behandelen in Oekraïne?

 

  • Economisch aspect: de prijzen in Oekraïne zijn veel lager dan in de landen van Europese Unie.
  • Comfort en gemak: u hoeft niets zelf te doen, wij organiseren alles voor u.
  • Hoge kwaliteit: behandeling door de beste gyneacologen in de beste klinieken van Oekraïne.
  • Verrijkend: wij voorzien een interessant vrijetijdsaanbod en bieden verschillende excursies aan.

Er zijn verschillende manieren voor een koppel met vruchtbaarheidsproblemen om toch hun kinderwens in vervulling te laten gaan. Hieronder volgen de meest effectieve methodes die wij u kunnen aanbieden en waarin wij u kunnne ondersteunen.

 

 

IVF en IC SI in Oekraïne

 

 

IVF (In-Vitrofertilisatie) is de meest effectieve methode voor onvruchtbare koppels om toch zwanger te worden. Het kan een oplossing bieden voor mensen die problemen hebben met een slechte doorlaatbaarheid van de eileiders, zaadcellen van te lage kwaliteit, endometriose, enzovoort. IVF is een voortplantingstechniek waarbij één of meer eicellen worden bevurcht met zaadcellen, maar dit buiten het lichaam van de moeder. Wetenschappelijk onderzoek heeft uigewezen dat de kans op ontstaan van een zwangerschap ongeveer 30% is per poging.

Een volledige IVF-cyclus duurt ongeveer anderhalf tot twee maanden vanaf het begin van het onderzoek tot het bekomen van resultaat.

 

IC SI (Intracytoplasmatische Sperma-Injectie) verschilt van IVF door de manier waarop de bevruchting gebeurt. Bij IVF worden alle zaadcellen naar de eicellen gebracht, terwijl bij IC SI enkel de beste zaadcel wordt gebruikt. Deze wordt rechtstreeks in het eicelcytoplasma ingebracht. Op deze manier verhogen de kansen op een succesvolle bevruchting tot 80%. Bij elke IC SI poging is de kans op een zwangerschap ongeveer 30%. 

 

 

 

 

 

Eiceldonatie in Oekraïne

 

 

 Donoreicellen worden gebruikt bij de onvruchtbaarheidsbehandeling van vrouwen die geen eierstokken hebben of die geen of geen gezonde eicellen ontwikkelen. Deze behandeling wordt ook toegepast bij vrouwen van wie de embryo’s van te lage kwaliteit zijn of wanneer er een risico bestaat op het overdragen van erfelijke afwijkingen.

 

 

 

De donorcellen zijn afkomsten van een gezonde vrouwelijke donor en worden bevrucht met de spermatozoïden van de eigen partner. Daarna wordt de embryo overgebracht naar de baarmoeder van de vrouw in behandeling om zo tot een zwangerschap te komen. 

 

 

 

 

 

Embryo- en spermadonatie in Oekraïne

 

Bij spermadonatie wordt het donorsperma gebruikt voor een kunstmatige inseminatie of voor IVF. Dit biedt koppels die moeilijkheden ondervinden om zwanger te worden toch een kans om hun droom waar te maken. Wij beschikken over een brede spermabank van anonieme en bovenal gezonde donors. Uw keuze wordt gebaseerd op uiterlijk, fenotype en onderwijsniveau.

Embryodonatie wordt ook wel embryoadoptie genoemd. Dit is een techniek van medisch begeleide voortplanting waarbij een koppel zijn teveel aan ingevroren embryo’s kan doneren na een succesvolle behandeling via IVF. Informatie over het fenotype, uiterlijk, onderwijsniveau van de biologische ouders,… van het embryo is beschikbaar.

 

 

 

Draagmoederschap in Oekraïne

 

Draagmoederschap houdt in dat een vrouw vrijwillig zwanger wordt, maar dit kind dit kind draagt voor een ander koppel. In sommige gevallen is dit voor een koppel de enige optie om ouders te worden en hun kinderwens in vervulling te laten gaan.

 

Er bestaan 4 vormen van draagmoederschap. Volgende combinaties zijn mogelijk:

  • De eicel van de vrouw en het sperma van de man.
  • De eicel van de vrouw en donorsperma.
  • Een donoreicel en het sperma van de man.
  • De eicel van de draagmoeder en sperma van de man.

In het laatste geval, waar een eicel van de draagmoeder wordt gebruikt, worden meer eisen gesteld voor de draagmoeder. Dit zowel op vlak van uiterlijk als de afwezigheid van erfelijke afwijkingen.

 

 

 

 

  

 

 

Gratis raadpleging over Viber
Neem contact met ons op