Cardiologie in Oekraïne

Behandeling van hartziekten in Oekraïne

Richtingen voor de behandeling van hartziekten

Methodologie en technologieën van behandeling in Oekraïne

 

Eén van de meest bezochte richtingen van het medisch toerisme in Oekraïne is de cardiologie, een geneeskundige richting die professionalisme en persoonlijke benadering voor elke patiënt vereist. Hooggekwalificeerde artsen uit de beste medische centra van Oekraïne gebruiken moderne methodieken waardoor zelfs de meest gecompliceerde aandoening kan worden geopereerd. Hierdoor kan het leven van de patiënt gered worden en krijgt hij weer hoop op en gelukkige toekomst.

 

Richtingen voor de behandeling van hartziekten

 

 

Oekraïense centra behandelen een aantal hartziekten, zowel aangeboren als verworven. Ze werken in volgende richtingen:

  • aortocoronaire omleiding (met kunstmatige circulatie)
  • arteriële revascularisatie
  • plastische chirurgie van de linker ventriculaire aneurysma en prothetiek van aorta aneurysma
  • operaties voor de aorta, mitral, tricuspidale klep
  • de Ross-operatie
  • chirurgische behandeling van aangeboren hartziekten
  • coronaventriculografie
  • stenting van coronaire vaten
  • hartonderzoek en angiografie
  • endovasculaire correctie van aangeboren hartziekten

 

Methodologie en technologieën van behandeling in Oekraïne

 

De moderne uitrusting en unieke ontwikkelingen laten ons toe om de medische praktijk op een andere manier uit te voeren, namelijk de endovasculaire. Dit is een effectief alternatief voor de traditionele chirurgische ingrepen. Deze techniek  gebruikt fluoroscopie en ultrasone methoden, waardoor het gezondheidsrisico van de patiënt aanzienlijk wordt verminderd. Procedures zijn praktisch pijnloos: kleine puncturen met een diameter van 1-4 mm worden in het oppervlak van de huid gemaakt, telkens onder lokale verdoving.

Mensen die lijden aan hartritmestoornissen worden afzonderlijk behandeld. Met behulp van geavanceerde technologieën en moderne en traditionele methodes worden Holter ECG monitoring, elektrofysiologische onderzoeken, radiofrequentie ablatie, pacemaker implantatie, Cox-Maze IV procedures mogelijk gemaakt.

 

 

De kwaliteit van je leven hangt af van hoe je hart werkt. Daarom worden het door artsen sterk aangeraden om een bezoek aan een cardioloog niet uit te stellen. Hoe eerder de aandoening vastgesteld wordt hoe makkelijker het behandeld kan worden.

 

 

Onze klantenservice zorgt voor het comfort van de patiënten. Ze organiseert de ontvangst, staat in voor de juiste volgorde van de medische procedures, regelt uw vervoer in de staat en kiest interessante excursies voor u uit.

Nog vragen? Contacteer ons via het formulier op onze website of bel ons. Wij beantwoorden graag al u vragen en geven de nodige informatie.

Gratis raadpleging over Viber
Neem contact met ons op