Excursies & entertainment & toerisme

Excursies & entertainment & toerisme van Oekraïne

Uitstapjes en vermaak in Oekraïne

De unieke natuur van Oekraïne

Steden van Oekraïne die uw bezoek waard zijn

Foto

 

 

Wij helpen u graag uw verblijf in Oekraïne zo aangenaam en interessant mogelijk te maken en dat uw van uw tijd echt zal genieten. We hebben veel om aan onze gasten te laten zien en wat om zelfs het meest geavanceerde oog te behagen. Democratische prijzen, schoonheid van de natuur, nationale cultuur, melodieke taal, zullen u zeker bevallen.

 

Wij herinneren u eraan ook dat u geen visa nodig heeft voor Oekraïne. Oekraïne is veilig voor het toerisme.

 

 

Uitstapjes en vermaak in Oekraïne

 

 

Wij organiseren graag uw vrije tijd in volgende richtingen:


этно-туры

• uitstapjes, bezoeken aan de meest ongewone plaatsen - Tsjernobyl, sinds de middeleuwen bekende Jaarmarkt te Velikie Sorotsintsi, minnetunnel, Optimistisch grot, museum van dromen, museum van de toiletgeschiedenis, het museum van het Hutsul magie, Geluidsmuseum, en vele anderen;

• tour door de kloosters en kerken van Oekraïne;

• unieke ethno-tours met de otdekking van de nationale gewoontes (deelname aan "Oekraïeens huwelijk", "zaruchini", Ivana Kupala feest, imitatie van het leven in de "Oekraïense dorp 200 jaar geleden", "het leven in Oekraïense geborduurde hemden “vishivanka’s”")

• bezoek brengen aan de masterclasses:

  • op de voorbereiding van de Oekraïense traditionele gerechten
  • vervaardiging van aardewerk,
  • de vervaardiging van poppen,
  • kleuren van paaseieren
  • weven van manden,
  • Oekraïens borduurwerk.
  • nationale vechtsport “strijdhopak”
  • Kozakkenkunst van paardrijden

 

• het organiseren van een gastronomische tour, waar je van echte Oekraïense keuken kunt proeven - borsjt, knoedels, banush, salo, jam, koekjes, uzvar en zelfs plaatselijk zelfgemaakte alcohol;

• Groen toerisme – genieten van het plattelandsleven, koe melken, herder worden van kudde geiten of schapen, met blote voeten op het gras lopen, naar het bos gaan om bessen en paddenstoelen te plukken;

• Deelname aan massa rolreconstructies van verschillende tijdperken. Eens in een harnas, word je deelnemer van een zo realistisch mogelijk nagemaakte middeleeuws riddertoernooi en de reconstructie van de authentieke historische gebeurtenissen. Je kan soldaat worden in slag om Poltava (van de Russische troepen onder bevel van Peter I of het Zweeds leger van Karel XII - de keuze is aan jou). Je kan ook de rol uitproberen van de Napoleontische soldaat of een Kozak van de Zaporizja Sich, een Katholieke of Huguenot uit de St. Bartholomeus-nacht, musketier of middeleeuwse schoonheid. Je zal de mogelijkheid krijgen om wapens, levensmiddelen, levensstijl van die tijdperken te ontdekken en uit te proberen;

• Voor de liefhebbers van extreme sporten - vluchten in de windtunnel (volledige simulatie van gewichtsloosheid), vluchten op een luchtschip en paratrike (een parachute met een motor), Rope-springen, afdalen in een zorb(zorbing), springen naar een conventionele parachute, go-karting, hoog touwenparcours;

• openluchtrecreatie met vissen, paardrijden of rafting;

• Bezoek aan elke stad die u zou wilt bezoeken;

• Organisatie van een persoonlijke tour met een persoonlijke trainer voor "spetterende belevenissen."

 

Geweldige tours tegen zeer lage prijzen. De gemiddelde kosten van het bezoeken van een museum variëren rond 1-2 euro, en sommige musea en galerijen zijn zelfs gratis.

 

De unieke natuur van Oekraïne

 

 Уникальная природа Украины

Oekraïne is een land waarvan de natuur verrast met zijn rijkdom. Er is alles wat een verleid reiziger kan aantrekken. Dit is de zachte kust van de Zwarte Zee, de warme golven van de Zee van Azov, de machtige Dnjepr, en kleine pittoreske kreken en hoge bergen die bijna de hemel raken, de uitgestrekte velden en weiden, de bossen waarin je wilt wandelen en genieten van de bedwelmende zuivere lucht! Hier krijgt u een echte lading van levendigheid en energie.

 

 

Het klimaat van Oekraïne verschilt aanzienlijk van het klimaat in West-Europa. Het regent zelden. De zomer is zonnig en warm en de winters zijn koud en besneeuwd. Volksfeesten en –festivals zijn op dit achtergrond bijzonder kleurrijk en karaktervol. Afhankelijk van het seizoen kunt u rekenen op een strandvakantie of op ski-en sleevariant.

U kunt eindeloos plaatselijke bewoners bewonderen: het zijn vindingrijke, vriendelijke, vrolijke en sympathieke mensen. Hun humeur en een positief zicht op het leven, gaat u onmiskenbaar herkennen - ze zijn erg oprecht en energiek.

Kiev specialiteit zijn snoepjes "Salo in chocolade"(Varkenswet in chocolade) – het is wel een grapje, maar slechts gedeeltelijk! Voor de reizigers die van ongewone sensaties en originele smaakcombinaties houden, raden we aan om dergelijke gastronomische lekkernijen in een souvenirwinkel aan te schaffen. De smaak is niet alleen erg interessant, maar ook uniek - het is onmogelijk om het met woorden te beschrijven.

 

 

Steden van Oekraïne die uw bezoek waard zijn

 

столица – Киев

Kleurrijke Odessa zal u niet alleen met haar schone en warme zeelucht behagen, maar ook met haar onvergelijkbare humor. Multinationale stad met unieke geschiedenis is een echte parel aan zee! Elk jaar wordt hier bekende grappenfestival gehouden – de Humorina genaamd. De temperatuur van het zeewater in de zomer is +25 graden. Dankzij gelach, zandstranden, charmante sfeer van het kuuroord van Odessa gaat u onvergetelijke momenten beleven!

 

 

 

Liefhebbers van hoogcultureel vermaak gaan zeker de majestueuze Lviv appreciëren: middeleeuwse gebouwen, nette straten, gezellige cafés met terrassen, heerlijke snoepjes en koffie bereid ter plaatse - een paradijs voor romantici.

 

 

De hoofdstad Kiev is ook aandacht waard. De kade aan de oevers van de brede Dnjepr zal verbazen met zijn grandeur. Historische gebouwen vormen eendrachtige architectonische stijl. Veel parken, musea, interessante plaatsen - ideaal voor een verleid toerist!

De bergen Karpaten hebben ook hun eigen aantrekkingskracht. Kristalheldere lucht, ongewoon rijke natuur, rust – en dit is niet alles wat u in de omgeving wacht. Daar kunt u een echte Hutsul ontmoeten, die u graag zal vertellen over hun plaatselijke volksgewoonten, daar kunt u ook van natuurlijk kaas en banuche proeven, en leren met garen te werken.

 

Geneeskunde, rust, toerisme - dit zijn componenten van uw krachtige gezondheid. Het zachte klimaat van Oekraïne, haar attracties, affabiliteit en kleurrijk karakter, zullen het herstelproces versnellen en gaan aangename herinneringen leveren over uw verblijf in het land.           

 

Foto

Gratis raadpleging over Viber
Neem contact met ons op