Oogbehandeling

Oogbehandeling in Oekraïne

Voordelen van oogbehandeling in Oekraïne

Lijst van oogaandoeningen

Lasercorrectie

Foto

 

 

Voordelen van oogbehandeling in Oekraïne

 

In Oekraïen is het mogelijk om een correctie van het zicht uit te voeren waardoor het fijne hoornvlies het meest gespaard blijft. De kostprijs van een lasercorrectie ligt veel lager dan in andere Europese landen.

 

 

Uw zicht kan ook verbeterd worden op een andere manier dan door lasercorrectie. Zo bieden wij u een selectie van brillen en zachte contactlenzen aan, rekening houdend met het doel ervan: beter zicht op kantoor, bifocale bril of lenzen, progressief multifocale bril of lenzen, om beter te zien in het donker, voor beter zicht tijdens het rijden,…

 

Het onberispelijke professionalisem evan de Oekraïense oogchirurgen en het gebruik van hoogwaardige apparatuur dienen als garantie van veiligheid. De toegepaste methoden voor het behandelen van verschillende ogen garanderen u eveneens een unieke precisie.

 

 

Lijst van oogaandoeningen

 

Chirurgische en therapeutische behandelingen zijn mogelijk voor volgende oogaandoeningen:

 

• bijziendheid

• verziendheid

• strabismus

• cataracten

• glaucoom

• astigmatisme

• keratoconus

• retinale aandoeningen

 

 

 

Lasercorrectie

 

Lasercorrectie van het zicht is gebaseerd op Lasik en Lasek technieken. De blootstelling aan de laser duurt slechts 60 seconden, maar zorgt ervoor dat bril en lenzen voorgoed verleden tijd zijn! Het opent nieuwe deuren voor u: u kan uw werk of hobbies uitoefenen zonder problemen, u bent zelfzekerder achter het stuur en u zal u psychologisch beter voelen.

 

Wij bieden onze patiënten de Femto Lasik aan. Via deze lasercorrectie kan het zicht van patiënten met hoge mate van astigmatisme, bijziendheid of verziendheid worden gecorrigeerd zonder ingreep. Dankzij de toepassing van de innovatieve en exclusieve Super Lasik-techniek kunnen patiënten die eerder voor lasercorrectie geweigerd werden nu toch geholpen kunnen worden! De techniek biedt de mogelijkheid om het zicht vooraf te voorspellen, zodat hoogkwalitatieve zichtprestaties na de correctie behaald kunnen worden.

 

Foto  

 

Onze klantenservice zorgt voor het comfort van de patiënten, ze organiseert uw ontvangst, bepaalt de juiste volgorde van de medische procedures, regelt uw vervoer doorheen de stad, en kiest interessante excursies voor u uit.

Nog vragen? Contacteer ons via het formulier op onze website of bel ons gerust. Wij beantwoorden graag al u vragen en geven al het nodige informatie.

Gratis raadpleging over Viber
Neem contact met ons op