Tandheelkunde

Tandheelkunde in Oekraïne

Voordelen van tandheelkundige behandeling in Oekraïne

Aangeboden diensten

Voorbeelden voor en na de behandeling

 

Voordelen van tandheelkundige behandeling in Oekraïne

 

De medische behandeling in Oekraïne verloopt snel en op het hoogsteniveau. En het voornaamste: het is goedkoop! De kosten van een tandheelkundige behandeling in Oekraïne zijn heel wat lager dan in Europa. Toch voldoet de kwaliteit aan de strikte Europese normen. Oekraïense artsen gebruiken moderne en effectieve verdoving. Alle ingrepen worden uitgevoerd met moderne tandheelkundige apparatuur. Kroontjes, vullingen en implantaten zijn gemaakt van de nieuwste materialen.

 

 

Aangeboden diensten

 

  • Therapie: wij lossen uw therapeutische problemen op door de behandeling van cariës en pulpitis.
  • Chirurgische behandeling: verwijderen van tanden en de installatie van pennen.
  • Orthodontie: plaatsen van beugels en oplossen van defecten in het maxillofaciale gebied.
  • Parodontoloogdiensten: complexe behandeling van problemen met het tandvlies zoals gingivitis, periostitis, parodontitis.
  • Orthopedie en prosthetica: in geval van ernstige schade maakt met gebruik van prothesen. Op deze manier worden de tanden kunstmatig gerestaureerd. Dankzij moderne mogelijkheden bieden orthopedische constructies visuele esthetiek en afwezigheid van het geringste ongemak.
  •  Installatie van tandheelkundige implantaten: dit biedt de volledige imitatie van de verloren tand. Eerst wordt het implantatiebed klaargemaakt in het tandvlees. Daarna wordt het implantaat in het kaakbeen geplaatst waarop de kroon bevestigd wordt. De installatie van implantaten is absoluut pijnloos en duurt maximaal tien minuten.
  • Esthetische richting: hieronder verstaat men onder andere het polijsten van de tanden, whitening van de tanden of decoreren met skys.

 

Een volledige gamma diensten vanaf de ontmoeting, volledige ondersteuning en bijstand in alle stadia van de behandeling en recreatie in Oekraïne, organisatie van uw vrije tijd en uitstappen tegen een zeer lage prijs - dit alles voor u!

 

 

Voorbeelden voor en na de behandeling

Plan uw nuttige en aangename bezoek bij een stomatoloog of tandarts in Oekraïne op voorhand!

Nog vragen? Mail ons via het feedbackformulier of bel ons op. Stel de behandeling van uw tanden niet te lang uit. Oekraïne is een land dat efficiënte en kwalitatieve medische diensten biedt.

Gratis raadpleging over Viber
Neem contact met ons op